DR Development Cup - Muži A

DR Development Cup - Muži A

Stručně o turnaji

Podzim plný squshe v Centru Viktoria v Brně, kde se odehrály a proběhly během podzimu smíšená extraliga, ligová utkání mužů, juniorské áčko, mužské béčko, mužské a juniorské déčko, PSA Czech Open 2023 mužů, PSA Czech Open 2023 žen, PSA Dietz cup satellite mužů, bude zakončen mistrovským víkendem I kategorie s turnaji mužů kategorie A, žen kategorie A a mužů kategorie B.

Squash Viktoria Centrum Viktoria si Vás dovolují pozvat na squashový víkend kategorie I, jehož součástí je turnaj mužů kategorie A. Hlavním partnerem tohoto turnaje je společnost DR Development s.r.o. a partnery IRISH PUB ERIN´S FLAG a Restaurace By The Way. Pro účastníky turnaje bude zajištěno občerstvení. Turnaj je pořádán společně s turnajem žen kategorie A a turnajem mužů kategorie B. Všechna utkání budou probíhat v Centru Viktoria. Muži A hrají v sobotu a v neděli, ženy A v sobotu a muži B v neděli.

Live stream z kurtu č.1 z celého hracího víkendu z brněnského Centra Viktoria (v sobotu turnaje žen A a mužů A a v neděli dohrávka mužů A a turnaj mužů B) můžete sledovat na youtube kanále Squash Viktoria zde.


Pořadatel udělil DK pro účast v turnaji hráčům:

Matej Hrnčiřík

PROGRAM SOBOTA:

9:00 hod. - cca 15:45

Vzhledem k aktuální situaci s počasím a nedélním odletem reprezentantů na mistrovství světa na Nový Zéland rozhodla Soutěžní a disciplinární komise ČASQ, že utkání o 1. a 3. místo turnaje mužů se odehrají v sobotu.

cca 15:00 hod. - zápas o 3. místo

cca 15:00 hod. - finále



PARTNERY TURNAJE A KLUBU JSOU:



Přihlášky do: 29.11.2023 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 16
Kategorie turnaje: MA

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot