Dietz Cup - Muži B

Dietz Cup - Muži B

Stručně o turnaji

Měsíc plný squshe v Centru Viktoria v Brně, kde se odehrály a proběhly během tří týdnů juniorské áčko, mužské déčko, soustředění juniorské reprezentace, PSA Czech Open 2022 mužů, PSA Czech Open 2022 žen, PSA Dietz cup satellite mužů, bude zakončen mistrovským víkendem I kategorie s turnaji mužů kategorie A, žen kategorie A a mužů kategorie B.

Squash Viktoria a Centrum Viktoria si Vás dovolují pozvat na squashový víkend kategorie I, jehož součástí je turnaj mužů kategorie B. Hlavním partnerem tohoto turnaje je společnost Dietz s.r.o. a partnery IRISH PUB ERIN´S FLAG a Restaurace By The Way. Pro účastníky turnaje bude zajištěno občerstvení. Turnaj je pořádán společně s turnajem žen kategorie A a turnajem mužů kategorie A. Všechna utkání budou probíhat v Centru Viktoria. Muži A hrají v sobotu a v neděli, ženy A v sobotu a muži B v neděli.

Live stream z celého hracího víkendu z brněnského Centra Viktoria (v sobotu turnaje žen A a mužů A a v neděli dohrávka mužů A a turnaj mužů B) můžete sledovat na youtube kanále Squash Viktoria zde.

Pořadatel udělí DK pro účast v turnaji dvěma na žebříčku nejvýše umístěným hráčům domácího klubu Squash Viktoria, kteří se do turnaje nekvalifikují na základě svého žebříčkového umístění.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ !!! 

SEZNAMTE SE DŮKLADNĚ S NOVÝM SYSTÉMEM ORGANIZACE TURNAJŮ DOSPĚLÝCH ZDE.

Partnery turnaje a klubu jsou:

Přihlášky do: 09.11.2022 10:00
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 16
Kategorie turnaje: MB

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot