Samsung MČR ženy, muži, masters 2016

Samsung MČR ženy, muži, masters 2016

Stručně o turnaji

Vzhledem k počtům přihlášených v některých kategoriích masters, dojde u několika z nich ke sloučení. Muži nad 60 let budou hrát společně s muži nad 65 let, ženy nad 35 let budou hrát společně s ženami nad 40 let a ženy nad 45 let budou hrát společně se ženami nad 50 let. Vítězové budou ve sloučených kategoriích vyhlašováni zvlášť. 

Losování MČR žen, mužů a masters se uskuteční ve středu 2.3.2016 v 10:00 hod. (změna oproti původnímu času) na skleněném kurtu v nákupním centru Metropole Zličín. Kategorie žen a mužů budou vylosovány veřejně (tažením čísel) a kategorie masters budou vylosovány prostřednictvím webové aplikace ČASQ.

V souvislosti s konáním MČR probíhají v rádiích a televizi Nova Sport upoutávky na tuto významnou akci. Na Fajn rádiu pak probíhá v rámci propagace MČR soutěž o oficiální trička MČR s podpisem Jana Koukala. Hlavními výhrami pak jsou tři smartphony Samsung Galaxy S7!!! Podrobné informace o soutěži naleznete na webu Fajn rádia ZDE. Poslouchejte tedy, a vyhrajte opravdu zajímavé ceny.

Další důležitou informací je, že se pořadatelé letošního ročníku Samsung MČR žen, mužů a masters rozhodli spojit s benefiční akcí pro dětský domov prostřednictvím prodeje vstupenek na semifinálové a finálové zápasy. Na tyto zápasy půjde do předprodeje 40 vstupenek na boční tribunu skleněného kurtu v Obchodním centru Metropole Zličín. Zájemci o vstupenky si mohou zakoupit lístek na obě semifinálová utkání žen v hodnotě 100,-Kč, na obě semifinálová utkání mužů taktéž v hodnotě 100,-Kč a dále vstupenky na obě finálová utkání v kategorii mužů a žen v hodnotě 200,-Kč. Na semifinálové zápasy je možné navíc zakoupit i vstupenky na hlavní tribunu (za kurtem). K dispozici je 30 vstupenek na semifinále mužů a 30 vstupenek na semifinále žen po 150,- Kč. Vstupenky si můžete osobně objednávat nebo rezervovat ve Sportcentru Evropská na recepci, tel. 220172309-10, 608 553 111 nebo na emailu ertl.ondrej@gmail.com (po domluvě emailem je možno vyzvednout vstupenky i přímo u skleněného kurtu v OC Metropole Zličín nejpozději však 30 min před zahájením utkání).Všem příznivcům squashe, kteří si zakoupí vstupenku předem děkujeme za projevený zájem o naše mistrovství a podporu dobré věci.

Všichni účastníci MČR obdrží trička, která si můžete prohlédnout zde.

Vrchol domácí squashové sezóny se blíží. Pozvánky a upoutávky můžete slyšet v síti rádií Fajn, Blaník, City a Hitrádio nebo zde a vidět v programu televizní stanice Nova Sport nebo zde.

Samsung Mistrovství České republiky 2016 se bude hrát v pražských squashcentrech Squashpark Cibulka a Sportcentrum Evropská a na skleněném kurtu v nákupním centru Metropole Zličín. Podrobnější informace o turnaji najdete zde.

Soutěžní a disciplinární komise udělila následující divoké karty pro nasazení:

Ženy - Olga Ertlová - nasazení na pozici 3/4

Muži - Petr Martin - nasazení na pozici 2

Komise Masters udělila následující divoké karty pro účast:

M35+ - Tomáš Havlík

M40+ - Martin Štěpán

M45+ - Oldřich Václavek

M50+ - Pavel Hořínek

M65+ - Přemysl Hrubý

Ž35+ - Dana Ondrejová

Ž40+ - Yveta Juráčková


Přihlášky do: 01.03.2016 23:59
Aktuální počet přihlášených hráčů/hráček: 146
Kategorie turnaje: MR

Český squash je finančně podporován Národní sportovní agenturou

NSA

HLAVNÍ PARTNER ČESKÉHO SQUASHE

AUTOCONT

PARTNEŘI ČESKÉHO SQUASHE

ASB Under Armour Dunlop
suitable
Vytvořilo APEX Solutions ve spolupráci s Grafickým studiem SUITABLE.CZ za finanční podpory FotoRobot